Veel gestelde vragen

Simpel: het hoeft allemaal niet zo duur als je vaak tegenkomt. Wij willen er wel een boterham aan verdienen maar hoeven er niet rijk van te worden. O ja, de prijs is ex BTW, maar dat weet je, je bent zelf ondernemer.

Ja! Als enige aanbieder dragen we ook daadwerkelijk de website aan je over. Je betaald er voor dus dan wil je niet achteraf horen dat je aan Scrolla! vast zit.

Nee. Je betaalt enkel de prijs van uw pakket en that’s it. Zonder rentes of andere flauwekul, 

Nee, echt niet!

Ja, echt waar!

Bij FlexWeb4u werken we als volgd. indien er een overeenkomst is wordt het bedrag vermeld van het gewenste diensten. bij start word er een voorschot van 35% van het totaal bedrag gevraagd. voor we van start gaan. het opende saldo wordt betaald na dat de website voledig klaar is. soms kan er overeen gekomen worden dat dit in 2 termijnen betaald kan worden. Zonder rentes of andere flauwekul, gewoon het zelfde bedrag maar gespreid. Dus om het geld hoef je het niet te laten. Deze service biedt niemand anders.

Klopt. Bij FlexWeb4u heb je geen gedoe met abonnementen en geen maandelijkse kosten. Én je kan op elk moment weer van ons af. De website is van jouw en kan je ieder moment meenemen naar een andere partij.

neen dit is echter niet mogelijk omdat wij geen hosting bedrijf zijn, je kunt wel vio ons een hosting huren bij onze mede partner nomeo klik hier voor de kosten

Onze mensen bekijken dit met jou, wij proberen zo goed mogelijk de site te bouwen naar de normen van de klant.

Hallo, het is 2018! Natuurlijk bouwen we alleen websites die het perfect doen op tablets en smartphones. De flexweb4u! websites scoren gemiddeld 99% op gebruiksvriendelijkheid binnen Google. Je weet dus zeker dat je bezoekers je nieuwe website goed beleven.

Mobielvriendelijk, responsive, tablet-proof… Hallo, het is 2018! De FlexWeb4u websites scoren gemiddeld 99% op gebruiksvriendelijkheid binnen Google. Je weet dus zeker dat je bezoekers je nieuwe website op elk apparaat goed beleven.

Binnen enkele dagen zou kunnen. Maar: we willen het meer dan goed doen en grote kans dat jezelf ook het ontwerpvoorstel eerst wilt bekijken, even wegleggen en nog eens bekijken. Maar als jij snel kunt, kunnen wij het ook en staat je website na een (dikke) week online.

Nee. Grapje! Ja hoor. Er zijn altijd mensen van het FlexWeb4u team beschikbaar voor service en ondersteuning. Is er iets mis dan ben je snel geholpen. Om je optimale kwaliteit te kunnen bieden, raden we je wel aan de hosting volledig bij ons onder te brengen. Dat is een technisch verhaal, voor jou is alleen interessant dat je bij ons altijd voordeliger uit bent dan bij je huidige hostingpartij.

Dus je wilt eigenlijk wel aan de slag! Goede keus. Als je links en rechts wat hebt vergeleken, dan weet je dat zelf inmiddels ook. Hoe verder? Nou, zo:

1. We maken een afspraak, om te zien wat je wensen zijn en wat wij als FlexWeb4u voor je kunnen betekenen.
2. Na dat we overeen gekomen zijn, gaan we vanstart voor alles te instaleren en te bewerken van uw site.
3. We laten u de site bekijken, via een link en indien deze goed gekeurd is zetten we alles online.