Wie is FlexWeb4u

Compleet voor ondernemers

Hallo Wij zijn FlexWeb4u Made in Belgie wij zijn een team ondernemers die veilig, voordelig en vlug online willen. Met ons unieke systeem ontwerpen we ondernemerswebsites die snel online kunnen. Ook je huidige of nieuwe website. Ons motto: laat je website voor je werken. Lees hieronder waarom.

Waarom kunnen wij zo goedkoop werken?

Bij FlexWeb4u, denken we niet enkel aan onze eigen bissnis, of portomonee. Wij denken in de eerste plaats aan onze klanten. Waarom dure pakketen leveren als het goedkoper ook kan. Wij werken met enkele eigen plugins, scripts, en etc… zo kunnen wij goedkoop een website bouwen die het beste past bij onze klant. Al onze websites zijn aangepast voor tablet  en smartphone.

Je website is jouw eigendom

Als enige aanbieder maken we het mogelijk om de website ergens anders te hosten. Je betaald immers voor je website en wilt niet achteraf horen dat je aan ons vast zit. Je website is dus 100% jouw eigendom.

Vergelijk maar lekker

Verder geen maandelijkse abonnementskosten, geen onverwachte meerprijs en wel de vrijheid om op elk moment weer afscheid van ons te nemen. We weten dat dit geen optie is bij vrij veel dagelijkse online aanbieders. Dit bestaat bij al Die andere oogenschijnlijk voordelige partijen niet. Bij FlexWeb4u dus wel.

Hoe mobiel vriendelijk is je huidige website?

Heb je al een website maar kan ie eigenlijk echt niet meer? Of ziet ie er nog wel oké uit, maar is het een ramp op een telefoon of tablet? Denk dan serieus na over een verbeterde versie. We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op met ons team.